zaterdag 29 Juni en 30 juni - Kunst en ambacht onder de bomen

Schrijf deze data in je agenda! De Kunst- en Ambachtmarkt op de Hooglandse Kerkgracht in Leiden wordt gehouden tijdens de Lakenfeesten op 29 en 30 juni 2024. Naast de markt zijn er in Leiden tal van andere activiteiten te bezichtigen.


Zondag 7 juli - Dortse Boekenmarkt

Zondag 7 juli staan zijn we op de Dortse Boekenmarkt. Hier zijn alle Quasisboeken te koop. Neem gerust een kijkje, we vertellen je graag meer over de uitgegeven verhalen. Beide dagen is Jasper Polane aanwezig waarbij de mogelijkheid is om zijn boek te laten signeren.

Meer informatie over de boekenmarkt kun je vinden op deze site: www.wattedoenin.nl

16 t/m 19 Augustus - Eurocon te Rotterdam

Voor het eerst wordt dit jaar Eurocon in Nederland gehouden.

Er zal een spannend programma vol interessante gasten zijn, waar je kunt deelnemen aan panels en workshops. Natuurlijk zal er een grote ruimte zijn voor dealers, waar je boeken kunt kopen en alles wat met fantasy, sciencefiction en horror te maken heeft.

Zaterdag 7 September - Fantasticon Nieuw Vennep

Ontmoet 7 september de schrijvers, lezers en uitgevers in levenden lijve!  GRATIS entrĂ©e, je bent welkom. Meer informatie kun je vinden op Fantasticon

Zaterdag 7 September - Jaarmarkt Leiderdorp

Kom gezellig langs op de Jaarmarkt te Leiderdorp. Net als vorig jaar zijn we hier dit jaar weer aanwezig.

Naast het huidige assortiment nemen we onze nieuwste boeken mee.

Tip: Wanneer u voor het eerst Leiderdorp ben is het de moeite waard om ook de heemtuin te bewonderen. Deze is op loopafstand van de markt te bezichtigen voorbij de kinderboerderij en Brasserie Park te Houtkamp. Meer informatie over de Jaarmarkt vind u op deze site: jaarmarktleiderdorp.nl

Zaterdag 21 en 22 September - Kunst onder de bomen (Kunstroute Leiden)

Tijdens de Kunstroute is het artwork van Petra Polane te bewonderen bij kunst onder de bomen op de Hooglandse Kerkgracht te Leiden.

Het is een gezellige markt met ruim 30 kramen met een zeer divers aanbod van lokale kunstenaars, die u niet wilt missen tijdens dit weekend. Er zijn schilderijen en tekeningen, maar ook een heel ruim aanbod van keramiek, sieraden, etsen, fotografie, beeldhouwwerk en nog meer. De sfeer op de Hooglandse Kerkgracht is prachtig en je waant je even in Montmartre.

Neem contact met ons op

Een berichtje is snel en eenvoudig. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op, of wanneer het je uitkomt!

Pak je liever de telefoon? Bel dan 071-5722492