zaterdag 24 Februari - Dag van het Fantastische boek

Zaterdag 24 Februari zijn we te vinden bij de Dag van het Fantastische boek. Kom gezellig langs voor een praatje neem een kijkje in onze boeken.

Meer informatie over het hele programma vind je op hebban.

zaterdag 29 Juni en 30 juni - Kunst en ambacht onder de bomen

Schrijf deze datum in je agenda. De Kunst- en Ambachtmarkt op de Hooglandse Kerkgracht in Leiden wordt gehouden tijdens de Lakenfeesten op 29 en 30 juni 2024. Naast deze markt zijn er in Leiden een tal van andere activiteiten te bezichtigen.


Zondag 7 juli - Dortse Boekenmarkt

Zondag 7 juli staan zijn we voor het eerst te vinden op de Dortse Boekenmarkt. Hier zijn alle Quasisboeken te koop. Neem gerust een kijkje, we vertellen je graag meer over de uitgegeven verhalen. Beide dagen is Jasper Polane aanwezig waarbij de mogelijkheid is om zijn boek te laten signeren. 


Na alle verwachting zal de literaire horror roman Vergruisde stemmen door Anthonie Holslag ook in het assortiment verkrijgbaar zijn.

Meer informatie over de boekenmarkt kun u vinden op deze site: www.wattedoenin.nl

16 t/m 19 Augustus - Eurocon te Rotterdam

Voor het eerst wordt er dit jaar Eurocon in Nederland.

Er zal een spannend programma vol interessante gasten zijn waar je kunt deelnemen aan panels en workshops, en natuurlijk zal er een grote ruimte zijn voor onze dealers, waar je boeken kunt kopen en alles wat met fantasy, science fiction en horror te maken heeft.

Zaterdag 7 September - Fantasticon Nieuw Vennep

ontmoet 7 september de schrijvers, lezers en uitgevers in levenden lijve!  GRATIS entrée, u bent welkom. Meer informatie kun je vinden op Fantasticon

Zaterdag 7 September - Jaarmarkt Leiderdorp

Kom gezellig langs op de Jaarmarkt te Leiderdorp. Net als vorig jaar zijn we hier dit jaar weer aanwezig.

Naast het huidige assortiment nemen we ons nieuwste boek mee. Welke dat is blijft nog een verrassing.

Tip: Wanneer u voor het eerst Leiderdorp ben is het de moeite waard om ook de heemtuin te bewonderen. Deze is op loopafstand van de markt te bezichtigen voorbij de kinderboerderij en Brasserie Park te Houtkamp. Meer informatie over de Jaarmarkt vind u op deze site: jaarmarktleiderdorp.nl

Zaterdag 21 en 22 September - Kunst onder de bomen (Kunstroute Leiden)

Tijdens de Kunstroute is voor het eerst het artwork van Petra Polane te bewonderen bij kunst onder de bomen op de Hooglandse Kerkgracht te Leiden.

Het is een gezellige markt met ruim 30 kramen met een zeer divers aanbod van lokale kunstenaars, die u niet wilt missen tijdens dit weekend. Er zijn schilderijen en tekeningen, maar ook een heel ruim aanbod van keramiek, sieraden, etsen, fotografie, beeldhouwwerk en nog meer. De sfeer op de Hooglandse Kerkgracht is prachtig en je waant je even in Montmartre.

Zaterdag 9 November - Fantastic Reads (and where to find them)

Ben je een echte lezer en hou je van boeken. Kom dan 9 november naar Tilburg en ontmoet vele fantasy auteurs in levende lijve. Naast boekverkoop worden en ook lezingen gehouden. De eerste aanmeldingen ontvangen een goodie bag bij binnenkomst.

Neem contact met ons op

Een berichtje is snel en eenvoudig. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op, of wanneer het je uitkomt!

Pak je liever de telefoon? Bel dan 071-5722492