Zaterdag 2 September - Jaarmarkt Leiderdorp

Kom gezellig langs op de Jaarmarkt te Leiderdorp. Net als vorig jaar zijn we hier dit jaar weer aanwezig.

Naast het huidige assortiment nemen we ons nieuwste boek Onrust mee van de Zwijgende Aarde-serie geschreven door Kelly van der Laan en Brenda Hingstman. Wees er als eerste bij om je collectie compleet te maken.


Tip: Wanneer u voor het eerst Leiderdorp ben is het de moeite waard om ook de heemtuin te bewonderen. Deze is op loopafstand van de markt te bezichtigen voorbij de kinderboerderij en Brasserie Park te Houtkamp. Meer informatie over de Jaarmarkt vind u op deze site: jaarmarktleiderdorp.nl

Zaterdag 23 en 24 September - Kunst onder de bomen (Kunstroute Leiden)

Tijdens de Kunstroute is voor het eerst het artwork van Petra Polane te bewonderen bij kunst onder de bomen op de Hooglandse Kerkgracht te Leiden.

Het is een gezellige markt met ruim 30 kramen met een zeer divers aanbod van lokale kunstenaars, die u niet wilt missen tijdens dit weekend. Er zijn schilderijen en tekeningen, maar ook een heel ruim aanbod van keramiek, sieraden, etsen, fotografie, beeldhouwwerk en nog meer. De sfeer op de Hooglandse Kerkgracht is prachtig en je waant je even in Montmartre.

Zondag 16 Juli - Boekenmarkt in Delft

Zondag 16 juli staan we op de Boekenmarkt in Delft. Deze keer samen met Uitgeverij Versa en Hilda Spruit.

Kom gezellig langs voor een praatje met de auteurs of neem een kijkje in ons nieuwste boek: Vergruisde stemmen van Anthonie Holslag.

 Naast onze boeken voor volwassenen is die dag voor het jongere publiek de Dip en Dap collectie aanwezig.

Zondag 2 juli - Dortse Boekenmarkt

Zondag 2 juli staan zijn we voor het eerst te vinden op de Dortse Boekenmarkt. Hier zijn alle Quasisboeken te koop. Neem gerust een kijkje, we vertellen je graag meer over de uitgegeven verhalen. Beide dagen is Jasper Polane aanwezig waarbij de mogelijkheid is om zijn boek te laten signeren. 


Na alle verwachting zal de literaire horror roman Vergruisde stemmen door Anthonie Holslag ook in het assortiment verkrijgbaar zijn.

Meer informatie over de boekenmarkt kun u vinden op deze site: www.wattedoenin.nl

Neem contact met ons op

Een berichtje is snel en eenvoudig. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op, of wanneer het je uitkomt!

Pak je liever de telefoon? Bel dan 071-5722492