Quasis vierde een feestje!

Zondagmiddag was het druk in de Old School in Leiden, want Quasis vierde een 5-jarig jubileumfeestje. Een kort verslag.

We begonnen met een terugblik. Aan de hand van foto’s namen we het publiek mee naar het verleden van Quasis. Van de crowdfunding voor de financiering van Lege steden, tot de uitgave van De Zwijgende Aarde. Wat hebben we in die 5 jaar veel gedaan en beleefd!


Daarna was het de beurt aan boekblogger Nakita Veltman. Zij begon haar blog ook vijf jaar geleden en heeft in die tijd veel mooie recensies over onze boeken geschreven. Nakita interviewde Jasper over Quasis en het uitgeverschap, maar ook over zijn eigen boeken.


Het gebeurt niet vaak dat je een boekpresentatie houdt van een hele serie tegelijk. De auteurs van De Zwijgende Aarde vertelden over hun boeken en lazen voor. v.l.n.r. Jasper Polane (Roest), Django Mathijsen (Tweeleed), Johan Klein Haneveld (IJsbrekers), Mara van Ness (Titanium) (met L.E.I.A.) en Anaïd Haen (Tweeleed). Auteur Jorrit de Klerk (Revolte) was helaas verhinderd.


Tot slot vertelde Wintercode-auteur Pen Stewart over de promotie-activiteiten die zij in België voor Wintercode en andere Quasisboeken onderneemt.

De middag was een mooie afsluiting van de afgelopen vijf jaar. Volgend jaar wordt ook mooi, met nieuwe boeken van Likaiar, Anthonie Holslag en Pen Stewart.

De toekomst ziet er rooskleurig uit!